(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada sun’iy intellekt texnologiyalarining media kontentlar yaratishdagi o‘rni, qo‘llanilish yo‘nalishlari, afzalliklari va xavf-xatarlar tahlil qilinadi. Matn, audio, tasvir, video va tavsiyaviy tizimlarda SI’ning amaliy imkoniyatlari, samarali foydalanish usullari hamda axloqiy va huquqiy jihatlar yoritilgan.