(untitled) (Modern education and development, 2025)
• M-learning konsepsiyasining rivojlanishi va ta’limdagi ahamiyati So‘nggi o‘n yilliklarda mobil qurilmalar, internetga keng kirish imkoniyati va bulutli texnologiyalarning jadal rivojlanishi natijasida ta’lim sohasida yangi yondashuv — mobil ta’lim yoki M-learning aniq shakllandi. Bu konsepsiya o‘quvchilarga o‘z bilimlarini istalgan joyda va vaqtda, shaxsiy ehtiyojlari va imkoniyatlariga moslab o‘rganish imkonini beradi.