(untitled) (Modern education and development, 2025)
: Ushbu maqolada yoshlarning ilm-fanga bo‘lgan qiziqishini oshirish va zamonaviy taʼlim tizimining bu jarayondagi roli tahlil qilinadi. Ilm-fanga bo‘lgan qiziqish nafaqat shaxsning shaxsiy rivojlanishiga, balki jamiyatning innovatsion rivojlanishiga ham ta’sir etadi. Zamonaviy taʼlim tizimi, o‘quvchilarning ilmiy kimaoliyatini rag‘batlantirish va ularning qiziqishini oshirishda muhim ahamiyatga ega. Maqolada zamonaviy taʼlim metodlari, o‘quvchilarning ilm-fanga bo‘lgan qiziqishini oshirish usullari va ularning kelajakdagi muvaffaqiyatlariga ta’siri ko‘rib chiqiladi.