(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada individuallik va uning psixologik muammolari o‘rganiladi. Individuallik psixologiyasi, shaxsning o‘ziga xos xususiyatlari, xarakteri, ehtiyojlari, qobiliyatlari va ularning ijtimoiy muhitdagi o‘rni haqida tasavvurlarni rivojlantirishga qaratilgan. Maqolada individuallikning rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar, shaxsiy identifikatsiya, o‘z-o‘zini anglash va ijtimoiy munosabatlar bilan bog‘liq psixologik muammolar tahlil qilinadi.