(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada foyda solig‘i stavkalari, soliqni hisoblab chiqarish va to‘lash tartibi mavzusini talabalarga samarali yetkazish bo‘yicha interfaol o‘qitish metodlari yoritilgan. Mavzuning nazariy asoslari bilan birga amaliy yondashuvlar, xususan muammoli vaziyatlar, “aqliy hujum”, klaster, SWOT-tahlil kabi metodlar qo‘llanishi orqali o‘quv jarayonida erishilayotgan yutuqlar tahlil qilinadi.