(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada ona tili taʼlimida erkin tarbiya texnologiyasining nazariy asoslari, pedagogik ahamiyati, uni amaliyotga tadbiq etish jarayonlari va bu boradagi dolzarb muammolar tahlil qilinadi. Muallif zamonaviy innovatsion yondashuvlar orqali ona tili darslarining samaradorligini oshirishda erkin tarbiya texnologiyasi imkoniyatlaridan foydalanish yo‘llarini ochib beradi. Tadqiqot doirasida erkin taʼlim konsepsiyasi asosida o‘tkazilgan sinovlar, dars ishlanmalari, empirik kuzatuvlar asosida xulosa chiqarilgan