(untitled) (Modern education and development, 2025)
Har bir bola, maktabga borish davridan boshlaboq muvaffaqiyatga erishishga harakat qiladi, ammo bolalarning hammasi ham bir xil ko’rsatkichda o’zlashtira olmaydi va muvaffaqiyatga erishish ular uchun bir muncha mashaqqatli bo’lib tuyiladi.