(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola orqali Qo‘qon xonligidagi soliqlarning turlari ularning miqdori va soliqlar yukining dehqonlar gardaniga juda og‘ir tushishi, soliq yig‘ishdagi suiistemolliklar, Xudayorxon davridagi yangi soliqlarni joriy etilishi, Qo‘qon xonligining soliq tizimi va boshqa O‘rta Osiyo xonliklaridan farq qilishligini bilib olasiz.