(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada hozirgi oʻzbek adabiy tilidagi til undoshlari fonologik jihatdan tahlil qilinadi. Til undoshlarining qanday hosil boʻlishi , bir biridan qanday farqlanishi va soʻzlarda qanday vazifa bajarishi tushuntiriladi. Shuningdek, ularning boshqa tovushlar bilan qanday munosabatda bo‘lishi va til tizimidagi o‘rni ko‘rib chiqiladi.