(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola kimyo fanini o’qitishdagi muammolarni chuqur tahlil qiladi. Maqolada muammolarni aniqlash, ularni bartaraf etish yo’llari, zamonaviy pedagogik yondashuvlar va o’qituvchilarning roli haqida batafsil ma’lumot beriladi. O’qitish jarayonida innovatsion usullarning ahamiyati, amaliy tajribalar va texnologiyalarning integratsiyalashuvi ko’rib chiqiladi.