(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy raqamli texnologiyalarning logistika sohasiga ko‘rsatadigan ta’siri, xususan, ERP, WMS, TMS tizimlari hamda RFID, IoT va Big Data kabi innovatsion texnologiyalarning amaliy qo‘llanilishi tahlil qilingan. Raqamlashtirish orqali logistika jarayonlarida samaradorlikka qanday erishilayotgani ilmiy va amaliy misollar asosida ko‘rsatilgan.