(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola robototexnika sohasining tarixiy ishlab chiqarish yo’lini va gidravlik tizimlarning robotlarda qo’ hamkorlikda ishlash jarayonlarini keng ko’lamda tahlil qiladi. Robototexnikaning qayta tiklanishidan, zamonaviy gidravlik tizimlarga joriy robotlarning rivojlanishigacha bo’lgan bosqichlari yoritiladi. Gidravlik tizimlarning ishlash prinsiplari, arxivi va turli sohalardagi amaliy qo’shimcha xaridlar. , ishlab chiqarish sohaning rivojlanishi istiqbollari va yangi texnologiyalar haqida fikrlar keltiriladi.