(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada psixologiya fanini oʻqitish jarayonida interaktiv metodlardan foydalanishning pedagogik-psixologik asoslari, ularning samaradorligi va ta’lim jarayoniga ijobiy ta’siri tahlil qilinadi. Muallif interaktiv metodlarning turlari, ularni darsda qoʻllash texnologiyalari, o‘quvchilarning fikrlash faoliyati, muloqot madaniyati va ijodiy salohiyatiga ta’siri haqida fikr yuritadi. Amaliy misollar orqali interaktiv metodlardan foydalanishning afzalliklari yoritilib, zamonaviy o‘quv tizimida ularning o‘rni baholanadi.