(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu ilmiy tezisda O‘zbekiston futbolida menejment tizimining o‘rni va uning rivojlanish istiqbollari tahlil etilgan. Maqolada futbol menejmentining asosiy komponentlari, jumladan boshqaruv, moliyaviy boshqaruv, infratuzilma, yoshlarni tayyorlash va xalqaro hamkorlik masalalari o‘rganilgan. Shuningdek, mavjud muammolar va ularni hal etish bo‘yicha amaliy takliflar keltirilgan. Tadqiqot natijalari O‘zbekiston futbolida menejmentni takomillashtirish uchun zarur choralarni belgilashga yordam beradi.