(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada Yaponiya davlatining sun’iy intellekt (SI) sohasida erishgan yutuqlari, muammolari va istiqbolli rejalari yoritiladi. Shuningdek, Yaponiyaning sun’iy intellekt sohasidagi tajribasi, texnologik yutuqlari va bu boradagi siyosiy strategiyalari tahlil qilingan.