(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada yoshlik davrining psixologik xususiyatlari tahlil qilinadi. Yoshlik davri insonning rivojlanishida muhim o‘rin tutadi va bu davrda psixologik jarayonlar sezilarli o‘zgarishlarga uchraydi. Maqolada yoshlikda yuzaga keladigan rivojlanish bosqichlari, emotsional o‘zgarishlar, o‘zini anglash jarayonlari va shaxsiy munosabatlar shakllanishi haqida batafsil ma’lumot beriladi. Yoshlik davrida shakllanayotgan psixologik xususiyatlar, ijtimoiy tizimga integratsiya, ta’lim va mehnat muhitiga tayyorgarlik kabi masalalar o‘rganiladi.