(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik faoliyat va pedagogik qobiliyatlarning mohiyati hamda turlari tahlil etiladi. Pedagogik qobiliyatlarning shakllanishi va rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar yoritiladi.