(untitled) (Modern education and development, 2025)
Muloqot madaniyatining tarbiyalovchi imkoniyatlarini ro‘yobga chiqarish ko‘p jihatdan o’qituvchi va ota-onaning shaxsiy sifatlari bilan belgilanishini ta’kidlab o‘tish lozim. Ta’lim jarayonidagi pedagogik muloqot madaniyatining har jihatdan to‘g‘ri tanlangan, o‘qituvchining ma’naviy saviyasi, betakror xususiyatlariga muvofiq keluvchi uslubi quyidagi vazifalar majmuini hal qilishga yordam beradi: