(untitled) (Modern education and development, 2025)
Erkin iqtisodiy zonalar mamlakat iqtisodiyotining yaxshilanishiga va tashqi savdo hajmini oshishiga xizmat qiladi.Ayniqsa, Navoiy erkin iqtisodiy zonasi O‘zbekiston iqtisodini oshishida alohida o‘rin tutadi.