(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezisda tibbiy xizmatlarda navbatlarni raqamlashtirish tizimini yaratish orqali bemorlar oqimini optimallashtirish va xizmat ko‘rsatish sifatini oshirish imkoniyatlari o‘rganildi. Ish doirasida foydalanuvchilarga qulay interfeysga ega bo‘lgan onlayn navbatni boshqarish tizimi ishlab chiqildi. Tizim shifokor va bemor o‘rtasidagi muloqotni yengillashtiradi, kutish vaqtini kamaytiradi va tibbiyot muassasalari faoliyatini samarali tashkil etishga xizmat qiladi.