(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur tezisda yirik tashkilotlar uchun boshqarish tizimini yaratish jarayoni tahlil etiladi.Boshqarish tizimining muhim komponentlari, metodologiyalari va strategiyalari keltiriladi. Tizimning samaradorligini oshirish uchun zarur bo ‘lgan innovatsiyalar va ilg ‘or boshqaruv amalyotlari ko ‘rib chiqiladi. Ushbu tadqiqot natijalari yirik tashkilotlar uchun samarali boshqarish tizimini ishlab chiqish va implementatsiya qilishda qo‘llanilishi mumkin.