(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada so’nggi paytlarda bosim datchiklarini qo’llanilish sohalari va ichimlik ta’minotida foydalaniladigan turlarini bir qanchasi ken yoritilib o’tilgan. Ichimlik suvi bilan ta’minlash tizimlarini avtomatlashtirishda bosim datchiklari suv bosimini aniqlash va boshqarish uchun ishlatiladi. Ular tizim samaradorligini oshirish, suv oqimini optimallashtirish va muammolarni oldindan aniqlashga yordam beradi.