(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada so’nggi paytlarda gazlarni qayta ishlash jarayonining algoritmlarni tuzishda va gaz ta’minotida foydalaniladigan turlarini bir qanchasi keng yoritilib o’tilgan. Gazlarni qayta ishlash bilan ta’minlash tizimlarini avtomatlashtirishda bosim datchiklari gaz bosimini aniqlash va boshqarish uchun ishlatiladi. Ular tizim samaradorligini oshirish, gaz bosimini optimallashtirish va muammolarni oldinini olish chora tartiblari ko’rsatib utilgan.