(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada O‘zbekistonda ijtimoiy himoya tizimining muhim tarkibiy qismi bo‘lgan pensiya ta’minoti tizimini rivojlantirish masalalari o‘rganiladi. Pensiya tizimidagi mavjud muammolar, xalqaro tajriba asosida takomillashtirish yo‘llari va milliy sharoitlarga moslashtirilgan yangicha yondashuvlar yoritiladi.