(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola go’daklik davrida sodir bo’ladigan psixologik o’zgarishlar, bundan tashqari jismoniy hamda ijtimoiy jihatdan juda tez rivojlanishi haqida yoritilgan