(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada ma’naviy yetuk, intelektual salohiyatli barkamol shaxsni tarbiyalashda yoshlarning ma’naviy olamini shakllantirish va kamol toptirish, insoniy fazilatlarga ega yoshlarni professional kasb egasi sifatida tayyorlash, shuningdek, ularning ma’naviy-ahloqiy ongini rivojlantirish yо‘llari, pedagogik ta’sir vositalari yoritilgan.