(untitled) (Modern education and development, 2025)
ushbu maqolada akademik litseylarda o‘qiydigan o‘quvchilarga funksiya hosilasi ta’rifi, uning geometrik va mexanik ma’nolari yordamida hosilanini hisoblashni raqamli texnologiyalar yordamida o‘qitishni joriy etish orqali ta’lim sifatini oshirish, matematik tasavvur, mantiqiy fikirlash haqida so‘z yuritilgan.