(untitled) (Modern education and development, 2025)
Manaviyat – insonlar o’rtasidagi o’zaro ishonch. Hurmat va e’tibor, xalq va davlat kelajagini birgalikda qurish yo’lidagi ezgu intilishlar, ibratli fazilatlar majmuasidir.