(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada talabalarda raqamli madaniyat asoslarini shakllantirishning zamonaviy ta’lim tizimidagi roli yoritilgan. Raqamli etikaga rioya qilish, mualliflik huquqlarini hurmat qilish, internet xavfsizligi va axborot madaniyati tamoyillari talabalarni raqamli muhitda mas’uliyatli va ongli ishtirokchiga aylantirishga xizmat qiladi. Shuningdek, pedagoglarning ushbu jarayondagi roli va raqamli ochiqlik bilan huquqiy himoya o‘rtasidagi muvozanat masalalari ko‘rib chiqiladi.