(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada bolalardagi xotira rivojlanishini va uning psixodiagnostikasini tahlil qiladi. Xotira inson psixikasining muhim komponenti bo’lib uning rivojlanishi yoshga, atrof-muhit ta’siriga va psixologik faktorlar bilan chambarchas bog’liq.Maqolada bolalarni xotirasining rivojlanish bosqichlari va xotirani baholashda qo’llaniladigan psixodiagnostik metodlari ko’rib chiqiladi.