(untitled) (Modern education and development, 2025)
Bugungi kunda axborot xavfsizligini ta’minlash juda dolzarb muammolardan biriga aylanib bormoqda. Mazkur maqolada identifikatsiya va autentifikatsiya jarayonlaring axborot xavfsizligini ta’minlashdagi ahamiyati qaratilgan bo’lib, identifikatsiya va autentifikatsiya tizimlari turlari haqida ma’lumot keltirilgan.