(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada toshko’mir,qanday hosil bo’lishi,qayta ishlash sanoati,kokslash bosqichlari,ishlatilish sohalari, toshko‘mirning roli,rivojlanish bosqichlari haqida yoritilgan.