(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada metallurgiya sanoati,turlari,zamonaviy texnologiyalari, Raqamli texnologiyalar va avtomatlashtirish, foydali innovatsiyalar haqida ma’lumotga ega bo’ladilar.