(untitled) (Modern education and development, 2025)
Pulning kelib chiqishi tarixi ,pulning hosil bo‘lishi jarayoni, markaziy bank va tijorat banklarining roli ,pulning iqtisodiyotdagi aylanishi haqida ma’lumotlar keltirilgan.