(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada dasturlashdagi asosiy tushunchalardan biri bo‘lgan return operatori haqida to‘liq va tizimli ma’lumot berilgan. return operatorining funksiyadagi roli, ishlash tartibi, sintaksisi, bir nechta qiymatlarni qaytarish, funksiyalarni parametr yoki natija sifatida ishlatishdagi ahamiyati batafsil yoritilgan. Shuningdek, Python dasturlash tili asosida amaliy misollar orqali tushunchalar mustahkamlangan. Maqola dasturlashni o‘rganayotgan talaba va dasturchilar uchun foydali nazariy va amaliy qo‘llanma bo‘lib xizmat qiladi