(untitled) (Modern education and development, 2025)
Bugungi globallashuv davrida kasbiy ta’limda texnologiya fanining o‘rni alohida ahamiyatga ega bo‘lib, o‘quvchilarda hayotiy ko‘nikmalarni shakllantirishda muhim vosita hisoblanadi. Xususan, servis xizmati yo‘nalishida oziq-ovqatlarga ishlov berish texnologiyasi bo‘limi orqali o‘quvchilarda sog‘lom ovqatlanish madaniyati, amaliy pazandachilik ko‘nikmalari va texnik madaniyat shakllanadi.