(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada Texnologiya fanining xozirgi kundagi, zamonaviy muammolari sifatida Texnologik taʼlim fanlarini umumtaʼlim fanlarш bilan o‘zaro integratsiyasi asosida o’qitish va o‘quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirish ishlarini samarali tashkil etish bo’yicha ayrim fikrlar yoritilgan.