(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada rus adabiyotining ustunlaridan biri Fyodor Mixaylovich Dostoyevskiyning modernizmga ilk tamal toshini qoʻygan asari "Jinoyat va jazo"dagi bosh qahramon Raskolnikov hayoti, oʻy-xayollari, qilmishlari muhokama qilinadi. Binobarin, asar gʻoyasi, uning davr mavzusi, davrni ochib berganligi, undagi ijtimoiy muhit haqida spz boradi.