(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ijtimoiy loyihalarni raqamlashtirish orqali samaradorlikni oshirish masalalari zamonaviy boshqaruv va innovatsion rivojlanishning asosiy yo’nalishlaridan biridir. Maqola ijtimoiy loyihalarning amalga oshirilish jarayonida raqamli texnologiyalar va bulutli hisoblash kabi zamonaviy yechimlardan foydalanish orqali qanday qilib samaradorlik ko’rsatkichlari yaxshilanishi, resurslarning tejash imkoniyatlari va xavfsizlik masalalari muhokama qilinadi. Maqola nazariy va amaliy jihatdan loyihalarni boshqarishda raqamli transformatsiyaning ahamiyatini chuqur tahlil qiladi hamda kelajakdagi perspektivalarni belgilaydi.