(untitled) (Modern education and development, 2025)
Taym-menejment, ya’ni vaqtni boshqarish, zamonaviy ta’lim jarayonining ajralmas qismidir. O‘qituvchilar uchun vaqtni samarali boshqarish, nafaqat o‘z ish faoliyatini yaxshilash, balki talabalar bilan munosabatlarni mustahkamlash va ta’lim jarayonini yanada sifatli qilishda muhim ahamiyatga ega. Bo‘lajak o‘qituvchilar taym-menejment ko‘nikmalarini o‘zlashtirish orqali ta’lim jarayonini yanada samarali tashkil etishlari mumkin.