(untitled) (Modern education and development, 2025)
Bu maqolada fuqarolik huquqi tushunchasi haqida va davlatimizda amalga oshirilyotgan islohotlar.Ijtimoiy munosabatlarni qonun doirasida tartibga solish.Jamiyatimizda fuqarolarning huquq va erkinliklari qanday himoya qilinishi haqida.