(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu ilmiy maqola xotin-qizlarning huquq va erkinliklarini davlat siyosati darajasiga olib chiqqan holda kuchli himoya qilish hamda ularning konstitutsion huquqlarini mustahkamlash va shu bilan birga amaliyotda ularning poymol etilishini oldini olish kabi masalalarni, chet el qonunchiligining samarali faoliyatidan foydalanish asosida hamda Yangi O‘zbekistonimizdagi sa’y-harakatalar zamirida ushbu faoliyatni qanday yo‘sinda amalga oshirilayotgani va qanday o‘zgarishlar bo‘lsa yanada ko‘zlangan maqsadimizga erishishimiz osonlashishini nazarda tutadi.