(untitled) (Modern education and development, 2025)
Qon yaratuvchi a’zolar organizmning hayotiy muhim funksiyalarini ta’minlaydigan murakkab tuzilmalardir. Ular qon hujayralarining shakllanishi, rivojlanishi va buzilishida ishtirok etadi. Ushbu maqolada qon yaratuvchi a’zolarning morfologik xususiyatlari ko‘rib chiqiladi.