(untitled) (Modern education and development, 2025)
Buyuk ipak yo’li qadimda sharq bilan g’arbni bog’lab turgan savdo yo’li, insoniyat rivojlanishi tarixining, uning birlashuvga hamda madaniy qadriyatlari bilan almashishga, hayotiy fazo-yu mahsulotlarni sotish uchun bozorlarga erishishga intilishining o’ziga xos bo’lgan hodisasi. Dengiz, okean yo’llari ochilmasdan oldin bu yo’llar muhim ahamiyat kasb etgan