(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Amir Temurning G’arbiy yevropa bilan olib borgan tashqi siyosati, elchilik aloqalari, boshqaruv tizimi, moliya va diplomatik munosabatlar, soliq, savdo (import va eksport) haqidagi ma’lumotlar yoritilgan.