(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola Z-avlod (1997-2012-yillarda tug’ilganlar)ning psixologik xususiyatlari va ular bilan ishlashning samarali usullariga bag’ishlangan. Unda Z-avlodning texnologiyaga moslashuvchanligi, ko’p vazifaliligi, individual yondashuvga moyilligi kabi asosiy jihatlari tahlil qilinadi. Maqolada raqamli ta’lim vositalari, o’yinlashtirish, mikroo’rganish kabi innovatsion metodlar taklif etiladi. O’qituvchilar, ota-onalar va menejerlar uchun amaliy qo’llanma.