(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ish joylarida mehnat muhofazasi sohasida qo‘llanilayotgan zamonaviy yondashuvlar va tamoyillar ishchilar uchun yaratilayotgan o‘quv mashg’ulotlar tahlil qilinadi. Ishlab chiqarishda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan xavf omillarini oldindan aniqlash, ularni bartaraf etish va xodimlar salomatligini saqlashda innovatsion yondashuvlarning o‘rni yoritilishiga harakat qildim. Mehnat muhofazasini takomillashtirish orqali ishlab chiqarish unumdorligini oshirish va baxtsiz hodisalar sonini kamaytirish bo‘yicha samarali usullar ko‘rsatib o‘tilgan. Maqola yakunida zamonaviy xavfsizlik tizimlarining amaliyotga tatbiq etilishi bo‘yicha takliflar keltirilgan.