(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola orqali siz O‘zbekiston Respublikasi tashqi siyosatining asosiy maqsadlari, tamoyillari haqida bilib olasiz. Mamlakatimiz xalqaro munosabatlarning to‘la huquqli a’zosi bo‘lib, xalqimiz va davlatimiz manfaatlarini ustun qo‘ygan holda tashqi siyosatini amalga oshiradi.Maqola umumta’lim maktablari, oliy o‘quv yurti talabalari va ilmiy izlanuvchilarga bag‘ishlangan.