(untitled) (Modern education and development, 2025)
Мақолада тез суратлар билан ривожланиб бораётган бугунги таълим тизимидаги индивидуал таълим тушунчасини изоҳлаш, моҳиятини маълум даражада очиб беришга ҳаракат қилинган.