(untitled) (Modern education and development, 2025)
Markaziy bank boshqaruvining “Banklarga o‘rnatiladigan makroprudensial normativlar hamda ular tomonidan beriladigan kreditlar (mikroqarzlar) bo‘yicha to‘lovlarning eng yuqori qiymatlariga doir talablar to‘g‘risidagi nizomni tasdiqlash haqida”gi qarori Adliya vazirligida 2025 yil 22 aprelda 3618-son bilan davlat ro‘yxatidan o‘tkazildi.